Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kabeljauw-venkel stoofpot

Aantal personen: 4

Ingrediënten

600 gr kabeljauwfilet
1 ui
1 prei
4 tomaten
1 venkelknol
3 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook
1 dl witte wijn of 1 dl visbouillon
peper, zout
verse dille

Bereiden

Snipper de ui en snijd de prei in dunne ringen.
Ontvel en ontzaad de tomaten en snijd ze in stukjes.
Maak de venkelknol schoon en snijd hem in stukjes.
Verhit de olijfolie in een anti-aanbakpan en fruit de ui, de
uitgeperste knoflook en de venkel hierin 5 minuten aan.
Voeg de tomaten en de witte wijn toe en breng alles aan de
kook.
Voeg de vis toe en laat alles 10 minuten stoven.
Breng op smaak met peper en zout en garneer met verse
dille.
Lekker met aardappelpuree.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Garnalen in curry-kokos saus
Kabeljauw met citroen
Zalm uit een potje
Op Mexicaanse wijze gestoofde kabeljauw
Tongfiletrolletjes in witte-wijn-garnalensaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes